Finderskeepers 23. og 24. marts

21.03.24

Mød os i weekenden på Finderskeepers messen i Øsknehallen. Her kan du se, prøve og mærke vores 4 sofaer og se udvalget af betræk.

Podium i Bo Bedre

  • 17.03.2024

    Lille "artikel" i Bo Bedre men stor betydning for Podium og vores LV1 sofa, som er designet af Lise Vester, der, sidste år, vandt titlen som Årets Designer ved Bo Bedres Design Awards.

    En fin model blev til en sofa i en solid egetræskontruktion med tekstilt bærestykke og fyldige hynder.

Mød vores designere

Rune Krøjgaard

17.02.2024

Podium RK1 og RK2 er designet af Rune Krøjgaard. Rune er uddannet arkitekt og møbeldesigner fra Det Kongelige Akademi. For ham handler design om at kunne se nye muligheder og at finde enkeltheden gennem form og dimension. Rune vægter rene linjer højt og hans design er inspireret af nordisk funktionalisme og enkelthed. Der er få, men velovervejede detaljer og ofte er det den rå form, som fortæller og sætter sit præg på møblet. 

Da Rune gik i gang med at tegne sofaer for Podium var overliggeren at skabe to modulsofaer ud fra samme princip om så få elementer, som overhovedet muligt men med to vidt forskellige udtryk.

Podium RK1 er den legende og mere organiske – monolitiske sofa, hvor Podium RK2 er et bud på en mere klassisk, svævende modulsofa. Men en fællesnævner for begge, er at de tilføjer et grafisk og karakterfuldt touch til ethvert rum.

Mød vores designere

Lise Vester

23.12.2023

Lise Vester vandt sidste år titlen som Årets Designer ved Bo Bedres Design Awards. Hos Podium er vi stolte af at kunne præsentere Lise Vesters første sofa. Sofaen er en enkelt og ærlig nyfortolkning af klassiske foldemøbler med en solid trækonstruktion og et stærkt, men stofligt bærestykke som skærmer og støtter sofaens mange bløde hynder.

Foto: Thomas Dahl for Boligmagasinet og Bo Bedre i forbindelse med Design Awards 2022.

Inspiration

"Mit design indeholder ofte legende og skulpturelle elementer, der appellerer til vores sanser og sind for at fremme nysgerrighed og engagement. Æstetisk design kan fremhæve skønheden i den almindelige hverdag, få os til at føle os komfortable og hjemme, men det kan også udfordre vores opfattelse af, hvordan vi oplever verden, ved at tilbyde nye perspektiver og måder at tænke og handle på."

Nyheder om Podium

  • 1.11.2023

    Det er et stort skridt for Podium at åbne showroom i Århusgade 8 på Østerbro i Kbh. Den 1.11. overtog Podium lokalerne og i øjeblikket bygges der om og males og snart vil det være muligt at prøve vores sofaer og se udvalget af betræk. Du vil kunne ringe og aftale tid, hvis du ønsker at komme forbi.