• Den modulerbare flyder findes i 10 forskellige betræk. Fra en lille flyder til familiens store hjørnesofa. Her er en sofa, der kan opstilles og udbygges efter hverdagens forskellige behov og opdateres til mange års brug. Fra 5.700 kr. pr. modul. 2 modulers sofa fra 16.900 kr. Alle priser er inkl. levering.

Få tilsendt en stofprøve eller tag en tur til Podiums showroom i København

Podium TN1

Bag 365°Nord (TN) står Henrik Pedersen. Henrik er oprindeligt modedesigner, men nu med et århus-baseret design studio inden for livsstil. 365°Nord-designet er nyskandinavisk, påvirket af Londons vibrationer og Amsterdams humor. Og arbejdsfilosofien bag er at rejse, udforske og blive inspireret af øjeblikket som essentielt for at kunne se ud over morgendagen i hvert et design.

Alle betræk til Podiums sofaer er fremstillet helt eller delvist af genbrugt materiale fra danske Gabriel og hollandske Fabraa.

En Podium sofa er gennem hænderne på seks forskellige håndværksgrupper på fabrikken.

Podiums sofaer kvalitetskontrolleres flere gange på fabrikken, til slut ved en endelig kvalitetskontrol ved pakning og forsendelse af sofaen.

Podium betyder platform

...en forhøjning til at
optræde på. For os er sofaen en scene for livet - hele livet. Vi vil ikke genopfinde sofaen eller revolutionere en hel branche. Egentlig vil vi bare gerne tilbage til noget helt grundlæggende: Sofaer, der holder længere uden at gå på kompromis med æstetikken, til en pris der er til at betale: Mere sofa for pengene.

Fra en lille flyder til familiens store hjørnesofa

Et styks sofadesign

Podium TN1 er en modulsofa designet af 365°Nord. Den kan opstilles og udbygges efter hverdagens forskellige behov og funktioner eller opdateres med nyt betræk til mange års brug.

Komfortabel komfort bestående af rene ydre linjer, bløde indre kurver. Med en cool syning kombineret med et meget blødt og næsten pudeagtigt udtryk inviterer Podium TN1 dig og alle andre til at sætte sig ned, slappe af og hænge ud.

Pak trangen til nyt væk og sig hej til en sofa, der vokser med dig i stedet.

Byg din egen sofa af et væld af enkeltmoduler...