• Let og elegant modulsofa i seks forskellige betræk. Fra 5.400 kr. for et enkelt modul. 2 modulers sofa fra 14.500 kr. Priser er inkl. levering.

Vi er ordreproducerende og har ingen lager, dvs. intet spild og overproduktion

The embodiment of a sofa

Med sin helt enkle form - sæde, ryg og armlæn - er Podium RK2 essensen af en sofa. Let og elegant hviler den på sin række af ben og formidler med sin stilfulde og stramme form et næsten grafisk udtryk. Som et billede af en sofa. Men lad dig ikke snyde. Podium RK2 er blød og behagelig og kan forlænges og forkortes, så den kan tilpasses ethvert rum og enhver sofasituation, du måtte have brug for.

Alle betræk til Podiums sofaer er fremstillet helt eller delvist af genbrugt materiale fra danske Gabriel og hollandske Fabraa

En Podium sofa er gennem hænderne på seks forskellige håndværksgrupper på fabrikken.

Podiums sofaer kvalitetskontrolleres flere gange på fabrikken, til slut ved en endelig kvalitetskontrol ved pakning og forsendelse af sofaen.

Podium RK2

Er tegnet af Rune Krøjgaard. Tankerne bag designet er idéen om at finde enkeltheden gennem form og dimension. De rene linjer er vægtet højt og det er den rå form, som har sat sit præg på sofaen.

For Podium er design at sofaerne er gennemtænkt hele vejen fra tegnebrættet og til de står i stuen