Podium prispolitik

Hvad koster en Podium sofa?

Når du køber en sofa hos Podium, så går vi op i at det er gennemskueligt hvad den koster. Både at designe, producere og levere. Og især hvad den koster for dig. Derfor lægger vi vores reelle omkostninger og priser frem, så du kan se hvad du køber.

Podium er et lille niche-brand, hvor vi prøver at holde omkostningerne så lave som muligt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Pengene bliver i høj grad brugt på den sofa du køber, og i meget mindre grad på markedsføring, butikker, administration, lageromkostninger og avance. Det mener vi giver dig mere sofa for pengene.
Men bedøm selv.

Podiums produktionsomkostninger*

5% Royalty til designer
13% Håndværk & værktøj
16% Betræk
49% Øvrige materialer (træ, polstring m.m.)
1% Emballage
14% Transport
2% Betalingsgebyrer

Traditionel retailpris

Når du ser prisen på en Podium sofa kan du altid se den sammenlignelige pris hos traditionelle møbelbrands, der sælger gennem butikker og har højere omkostninger til bl.a. lagerføring af deres produkter.

Eksempel: De samlede produktionsomkostninger inkl. fragt for en Podium LV1 sofa med Gabriel Breeze Fusion betræk er ca. 9.300 (ex. moms). Podium salgspris er kr. 19.700 (inkl. moms). Podiums mark up - altså det vi lægger ovenpå de samlede produktionsomkostninger - er 1,8 og er en af de laveste i branchen. Mange traditionelle møbelbrands har en mark up på 3-5 gange af de samlede produktionsomkostninger. Det giver en traditionel retailpris på ca. 33.100 kr. for en sofa svarende til Podium LV1.

Vores mark up bruges til omkostninger til vores website, showroom-partnere, administration, moms og vores brandowner-avance.

 

Pris og rabatter

Ja, måske har du gættet det. Det er ikke hos Podium at du får de store rabatkampagner på 20-30%, som du kan få hos en del andre møbelbrands hvor kampagnerabatter er indregnet i prisen. Vi tror på at en lav mark up er en god og gennemskuelige måde at gøre det på og er bedre for dig. Og så er vi selv så begejstrede for de sofaer vores designere har tegnet, at vi bare gerne vil have at sofaerne skal ud og gøre gavn så mange steder som muligt.

* gennemsnit af de forskellige sofamodeller og kan variere lidt afhængig af valgte betræk og modeller/varianter.