Podium laver sofaer og intet andet

Et hjem er mange ting, men ikke meget uden en sofa. Og når nu de er så vigtige, hvorfor er de fleste sofaer så klar til pension efter kun syv år? Det sidste planeten har brug for er sofaer, der ender deres korte liv i storskrald eller står ubrugte hen på et lager. Derfor har vi heller ikke sofaer i massevis, bare en håndfuld du kan vælge mellem. Og vi har ingen fordyrende mellemled, ingen lager, ingen butikker.

En Podium sofa bliver først lavet, når du klikker køb og kan opdateres med nyt betræk og hynder eller bygges videre på, så den altid passer, til der hvor
du er i livet og tidens tand ikke løber fra den. Vi kalder det levedygtigt design.

Mere sofa for pengene
Det er ikke fordi vi vil genopfinde din sofa eller revolutionere en hel branche. Egentlig vil vi bare gerne tilbage til noget helt grundlæggende: Sofaer, der holder længere uden at gå på kompromis med æstetikken, til en pris der er til at betale.

Det betyder også, at Podium er gennemsigtig i alle led fra design til levering med ærlige materialer og dygtige folk, der hædrer håndværket i godt design.

Podium betyder platform; en forhøjning til at optræde på. For os er sofaen en scene for livet - hele livet.

Mød Podium

Vi er et lille dansk niche-brand, der siden 2020 har investeret egne penge, passion og tid i at skabe Podium. De sidste tre år har vi brugt vores mange års erfaring inden for produktion af sofaer, arkitekttegnede møbler og salg af møbler til at bygge Podium op og udvikle den første kollektion i samarbejde med vores designere.

Vi er en lille håndfuld af specialister. Blandt andet Natascha, der har arbejdet med handel af genbrugsvarer og design tilbage fra en tid, hvor det ikke var lige så udbredt og trendy som det er i dag.

Karsten, som er iværksætter, og har 15 års erfaring med online salg af genbrugsvarer, designmøbler og kunst.

Og Helene, der har baggrund i krydsfeltet mellem kunst, design og opbygning af brandidentitet.

Vi glæder os til at møde dig.

Vi hædrer håndværket

Alle Podium sofaer bliver fremstillet af dygtige håndværkere hos vores danske samarbejdspartner Furnmasters møbelfabrik i Litauen, EU.

Design

Vores designere er en blanding af unge designtalenter og mere erfarne møbeldesignere.

En Podium sofa bliver til i et tæt samarbejde mellem vores designere, fabrikken og Podium

En Podium sofa bliver først lavet, når du klikker køb

Vi synes det er utroligt meget bedre for kloden, fordi der ikke produceres sofaer til lager, men kun dem der bliver solgt.

Det er også godt for din pengepung. Så klik og hvis du har brug for hjælp kan du altid kontakte os.

At forlænge tings levetid er godt for planeten. Vi ønsker at trække en genbrugsfilosofi over i produktion af nye sofaer.

Sin vægt værd...

I Podium går vi op i at det er gennemskueligt hvad en sofa koster. Både at designe, producere og transportere for os. Og især hvad den koster for dig. Derfor lægger vi vores reelle omkostninger og priser frem, så du kan se hvad du køber.

Prøv

Vi har ingen fordyrende mellemled eller butikker, kun onlinesalg. Så kom forbi vores showroom på Østerbro og prøv en sofa. Lav en aftale først, hvis du vil være sikker på vi er der.